Op weg naar 21 november

Kandidaat 6

In de vroege morgen van dinsdag 26 november 2013 besloot ik de politiek in te gaan. Tijdens de raadsvergadering van 25 november stond de herindeling met Stad op de agenda. Ik zou die avond inspreken over dat agendapunt. Omdat ik op geen van de vragen die ik gesteld had antwoord kreeg, verzuchtte ik na afloop aan Mariska Sloot van Gezond Verstand Haren dat ik me kandidaat wilde stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. 

Wij weten wel wat goed is voor onze burgers

Een van de uitspraken van een van de toenmalige raadsleden triggerde mij! In mijn beleving moeten politieke partijen inwoners niet 1 x per 4 jaar laten weten wat ze willen door het uitbrengen van een stem, maar gedurende 4 jaar! 

Uiteindelijk werd ik in april 2014 geïnstalleerd als raadslid voor Gezond Verstand Haren en mocht als fractievoorzitter tot op heden de stem van de inwoners van Haren, Onnen, Glimmen en Noordlaren laten horen.

Het gemeentehuis

In de afgelopen jaren was het vrijwel onmogelijk om op een redelijke manier te werken aan de toekomst van een zelfstandige gemeente Haren. Gedeputeerde staten van de provincie Groningen had ons onder toezicht gesteld.

De dag die je wist, die zou komen

Op 11 juli 2018

Ik erkende op dat moment dat ik nog niet klaar ben met politiek. Dat ik nog graag door wil gaan met het vertegenwoordigen van inwoners en ondernemers in de nieuwe gemeente Groningen.

stad en ommeland

Ik ben lid geworden van Stad en Ommeland (de voormalige stadspartij) en heb me kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november. Ik hoop dat ik weer mag dienen als raadslid de komende jaren. dat hangt van U af! Stem lijst 6 plek 6! 

YouTube player
Lokaal en Onafhankelijk

Ieder mens is uniek en de moeite waard

Dat ik, vanuit mijn eigen christelijke waarden en normen, in harmonie met anderen, me wil blijven inzetten voor een eerlijke, rechtvaardige verdeling van gelden en middelen zodat iedereen, niemand uitgezonderd, het leven kan leven dat hij of zij wil. In een mooie samenleving.

?

Scroll Up